Social

#ministerul administratiei si internelor #minister #restructurare #traian igas #structurare

Traian Igas: MAI va avea din octombrie cu 10.000 de oameni mai putin

Ministrul Administratiilor si Internelor, Traian Igas , a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa ca procesul de structurare a ministerului pe care-l conduce este in curs de finalizare , conform realitatea.net.

Astfel, incepand cu luna octombrie aparatul central si structurile subordonate vor functiona cu 10.000 de oameni mai putin.

Traian Igas a precizat ca pana in prezent au fost organizate concursuri pentru ocuparea a 38.850 de posturi din structurile subordonate Ministerului Administratiei si Internelor. La aceste concursuri au participat 41.880 de persoane. Concursurile au fost promovat de 36.069 de candidati.

Au fost inregistrate 242 de contestatii , din care 187 au fost respinse, 25 sunt in curs de rezolvare, iar restul au fost admise. Rata mica de contestatii înregistrata este pusa seama faptului ca toate concursurile au fost inregistrate video.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea