Social

Traian Basescu se intalneste astazi cu secretarul general NATO

Presedintele Traian Basescu va face astazi o vizita oficiala la sediul NATO de la Bruxelles, unde se va intalni cu secretarul general al Aliantei, Jaap de Hoop Scheffer .

Intalnirea, anunta Cotroceniul, va prilejui "un schimb de opinii asupra deciziilor adoptate de aliati in cadrul Summit -ului de la Bucuresti, precum si asupra stadiului implementarii acestora".

De asemenea, vor fi abordate perspectivele si agenda viitorului Summit NATO, care va avea loc in primavara anului viitor la Strasbourg si Kehl si care va marca aniversarea a 60 de ani de existenta a Aliantei Nord-Atlantice.

Vizita presedinteleui Basescu la cartierul general NATO a fost precedata de o sedinta a CSAT in care s-a dicutat despre participarea Romaniei la misiunile din afara tarii. Astfel, membrii consiliului de Apararae a Tarii au decis sa reduca cu 541 numarul militarilor din teatrele de operatiuni, in anul 2009.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea