Social

#adrian nastase #victor hrebenciuc #coalitie #psd #pdl #traian băsescu

Traian Basescu pune in pericol echilibrul Coalitiei

Adrian Nastase s-a declarat ingrijorat cu privire la viitorul coalitiei PSD-PD-L dupa sedinta de guvern de duminica, la care a participat si seful statului, lucru despre care ministrii PSD nu stiau in prealabil.

Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, considera ca gestul sefului statului a fost "un fel de umilire la adresa partenerului de guvernare", fapt ce pune in pericol viitorul pe termen lung al Coalitiei.

Traian Basescu ar fi atacat in mod deosebit ministrii social democrati in fata camerelor de luat vederi, iar discursul sau a avut ca scop castigarea de capital electoral. 

Reprezentantul PSD sustine ca singurul scop al prezentei lui Traian Basescu in sedinta de guvern si al discursului sau a fost castigarea de capital electoral, intr-o incercare de disociere fata pe punctele negative ale guvernarii.

"A tintit spre anumite segmente fara sa tina seama de aspectele concrete. Ma refer si la educatie. Stiind prea bine ca au fosta taiate in permanenta resursele pentru educatie, ca programa scolara nu poate fi modificata la mijlocului anului si ca aceasta programa va fi modificata oricum in iulie. Aceste chestiuni arata reaua credinta a lui Traian Basescu", a spus Adrian Nastase, citat de Realitatea.net.

Dupa sedinta de luni a coalitiei, un alt lider social-democrat, Victor Hrebenciuc , a criticat si el discursul lui Basescu. Intrebat care a fost subiectul discutiei din sedinta coalitiei de luni dimineata, Hrebenciuc a raspuns: "Despre recesiunea lui Basescu si ne-am dat seama ca a zis o prostie ", conform Gandul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea