Social

#interventie #confruntari #clanuri #politie #traian băsescu

Traian Basescu: MAI trebuie sa intervina in forta impotriva violentelor clanurilor

Presedintele Traian Basescu a aratat ieri, in cadrul sedintei CSAT, ca se impune ca MAI sa intervina in forta, in cazul confruntarilor violente provocate de clanuri sau grupari din zona crimei organizate.

De asemenea,  seful statului a insistat asupra necesitatii unei politici de toleranta zero atunci cand este vorba de incalcarea legii, inclusiv in cazurile in care se aduce atingere demnitatii si integritatii fizice a personalului MAI, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

In sedinta de ieri a CSAT s-a discutat si aprobat Strategia Nationala de Ordine Publica , care stabileste obiectivele majore pe termen mediu in domeniul ordinii publice.

Desi Traian Basescu ceruse in mod expres ca in cadrul sedintei CSAT sa primeasca un raport privind comportamentul politistilor din data de 24 septembrie, actul respectiv inca nu a ajuns pe masa sefului statului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea