Social

Traian Basescu, la ultimul cartus

Pentru presedinte a inceput numaratoarea inversa pina la ora la care spune ca se va lasa de fumat cele trei pachete pe zi.

Provocat de ziaristi , Traian Basescu a fost nevoit ieri sa anunte ca isi va tine promisiunea pe care a facut-o in luna septembrie a anului trecut, cum ca se va lasa de fumat. Seful statului a indicat ca moment aparitia oficiala a normelor de aplicare a taxei pe viciu, noul impozit introdus de Ministerul Finantelor Publice si de cel al Sanatatii.

Chestionat asupra respectarii promisiunii, el a raspuns: Pai inca n-a intrat in vigoare ordonanta. O sa vedem. Dupa ce intra, o sa trebuiasca sa ma tin de promisiune . Seful statului este cunoscut drept fumator inrait numai de Benson&Hedges, apropiatii sai spunind ca arde pina la trei pachete pe zi.

Calculatorul, partener statornic, dupa sotie

Presedintele a spus, ieri, la inaugurarea Expozitiei de Tehnologie a Informatiei si Comunicatii CERF 2006 ca pentru el calculatorul a fost cel mai statornic si corect partener, dupa sotie. Basescu a explicat ca din 1979-80, munca mea nu s-a mai putut desfasura fara sprijinul eficient al calculatoarelor.

In 79-80 era de neimaginat coordonarea activitatii pe o nava- petrolier construita in Japonia si, mai tirziu, in Romania, fara ajutorul calculatoarele si tehnologiei de virf, devenite partener al ofiterului de marina.

Sintem cu totii intr-o zona in care nu stim ce se intimpla in cutiuta aceea mica (computerul n.r.). Marturisesc ca nici pentru mine nu este lamurit total acest lucru. Este important insa sa stim ce face fiecare buton al acestei cutiute, a declarat presedintele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea