Social

#atacuri dure #victor ponta #traian băsescu

Traian Basescu il ataca dur pe Victor Ponta

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a lansat ieri seara in cadrul unei emisiuni televizate o serie de atacuri dure la adresa lui Victor Ponta,  liderul PSD, noteaza gandul.info.

Seful statului l-a comparat cu  Ponta cu "o maimutica", acuzandu-l ca in urma cu doi ani, ar fi "venit pres " la biroul prezidential pentru a solicita sprijinul pentru candidatura la Primaria Capitalei.

Basescu nu l-a ocolit nici pe Crin Antonescu, presedintele PNL, despre care afirmaca l-a pus pe lista de Bucuresti la Senat.

Boc, amenintat cu demiterea

In cadru aceleiasi emisiuni TV, presedintele Basescu a dezvaluit ca pe marginea Legii Pensiilor s-au purtat negocieri intre PDL si PSD care au durat patru zile.

"Am cateva documente cu repartitia banilor pentru PSD, informatia, cand au inceput negocierile. Au fost negocieri care au durat vrreo patru zile. S-a negociat in faza initiala la nivelul sefilor de grupuri parlamentare, Toader cu Dusa, dupa care s-au dat unele linii de repartitie a banilor si, dupa patru zile, a si fost transmisa premierului de grupul PDL solicitarea PSD ca sa nu participe la vot. Asta a fost conditia. Dati -ne banii acestia si nu participam la vot", a precizat Basescu.

Seful statului a declarat ca va solicita demisia premierului Emil Boc, daca  Guvernul va plati banii:  "Daca Guvernul Boc ar da acesti bani, public i-as cere premierului Emil Boc demisia. Sigur, ar putea sa si-o dea sau nu, dar nu poti sa faci targuri de acest gen. Nu cu bani publici. Sunt convins ca premierul nu va accepta un astfel de targ".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea