Social

#Ioana Basescu DNA #traian băsescu #ioana basescu

Traian Basescu, foc si para. Ioana Basescu, audiata de DNA

Ioana Basescu, fiica mai mare a fostului presedinte Traian Basescu, a ajuns joi dimineata la sediul DNA din Bucuresti, unde a fost audiata de mai bine de doua ore la DNA Bucuresti. Tot la DNA au ajuns si jurnalistul Dan Andronic, si deputatul Elena Udrea, insa, deocamdata nu se cunoaste daca cei trei sunt audiati în acelasi dosar sau daca sunt cauze separate.


 Fiica cea mare a lui Traian Basescu, Ioana Basescu, a fost chemata, joi dimineata, la audieri de catre procurorii DNA. Miercuri seara, la o emisiune televizata, Basescu a surprins printr-o declaratie incendiara. Fostul presedinte a acuzat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ca a format un grup de procurori care se va ocupa de arestarea uneia dintre fiicele sale, iar procuroarea Florentina Mirica face parte din acest grup.


“Am aflat prin DNA ca este un mic grup de procurori care se jura ca ma va face sa cer custodia copilului, unuia din nepoti, adica va aresta parintii. Sunt cativa procurori apropiati doamnei Kovesi pe care i-a carat si i-a pus consilieri dupa ce au rezolvat niste dosare. Nu o sa spun nume, dar va spun acest adevar, va veni si acea zi cand voi face publice numele”, a spus Traian Basescu, la Romania TV.

 

Ioana Basescu ar fi acuzata de complicitate la abuz in serviciu si spalare de bani sau complicitate la spalare de bani, potrivit unor surse citate de Antena 3.

“Eu stiam de 10 zile ca a fost o discutie intre Kovesi si cateva slugi din DNA si au spus ca sa fim slugi credincioase, trebuie sa distrugem familia lui Basescu. Mi-a distrus familia! Mi-au distrus fratele, nepotul, ginerele. Vreau sa-l vad pe Basescu cum cere custodia nepotului, adica tata si mama bagati la puscarie. Stiu aceasta discutie din DNA. Doamna Kovesi a intrat in vrie de imagine. Am vazut incidente neplacute pentru DNA.

Ioana a fost chemata la ora 8, a fost primita si a spus ca va da declaratie daca va vedea dosarul. Nu i s-a prezentat dosarul. A fost scoasa pe hol unde a fost tinuta circa 4 ore. Dupa a fost chemata si i s-au adus la cunostinta invinuirile. Doua la numar. Instigarea unui director la abuz in serviciu si instigare la spalare de bani pentru alta persoana. Nu i s-a permis accesul la dosar, dar a fost pusa sub invinuire. Este clar ca doamna Kovesi si cateva slugi inteleg sa-si apere imaginea prin aceasta pseudo-ancheta. Din mine, Kovesi are un adversar! A mers prea departe”, a tunat fostul presedinte in fata jurnalistilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea