Social

#traian băsescu #demitere basescu #referendum 2012 # traian basescu demis

Traian Basescu: Este cert ca pe 1 august voi fi inapoi la Cotroceni

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat marti, la TVR 1, ca este sigur in proportie de 99% ca referendumul din 29 iulie nu va fi validat si ca va reveni la Palatul Cotroceni pe 1 august.

Intrebat ce va face daca referendumul va obtine cvorumul necesar si va fi validata demiterea sa din functia de presedinte, Basescu a raspuns: "Daca BEC valideaza, nu are cine sa se opuna acestui lucru. Dupa care urmeaza validarea referendumului de catre CC si s-a luat decizia. Sunt un om care are meserie si are ce face, dar hai sa discutam problema serioasa. Ce va pot spune este ca miercuri eu voi fi inapoi la Cotroceni, asta este cert. Daca nu exista riscul de fraudare, as fi avut mari sanse si cu participarea PDL sa fiu inapoi la Cotroceni".

Traian Basescu a tinut sa precizeze ca este sigur ca "in proportie de 99%" pe 29 iulie se va pune capat crizei politice si ca se va restabili functionalitatea statului roman prin invalidarea referendumului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea