Social

#prim ministru #premier #calin popescu tariceanu #traian băsescu

Traian Basescu, despre Tariceanu: A fost un prim-ministru catastrofal

Presedintele Traian Basescu l-a taxat aspru intr-o emisiune TV pe Calin Popescu Tariceanu , fostul premier liberal, despre care crede ca a fost un prim-ministru "catastrofal".

"Tariceanu a fost un prim-ministru catastrofal. Nu am reusit sa spun asta despre un prim-ministru. Tariceanu a guvernat cu o extraordinara furie impotriva intereselor Romaniei. Sa ai o crestere economica si sa ai un asemenea deficit este de neimaginat. Nu puteam sa ii mai dau o data lui Tariceanu scaunul de premier, pentru ca nu avea urma de caracter. O fi frumos, o fi avand papion, dar nici urmă de caracter", a afirmat Basescu la B1 TV.

In alta ordine de idei, seful statului a fost invitat marti la Radio Romania Actualitati , ocazie cu care a vorbit despre continuarea disponibilizarilor in sistemul bugetar. Traian Basescu a pledat pentru curatarea aparatului de stat de angajati incompetenti, o necesitate absoluta in opinia sa.

Intrebat daca in urma acestor disponibilizari , nu vor fi "victime ale nepotismului", presedintele si-a exprimat speranta ca "vor fi indepartati chiar nepotii".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea