Social

#elena udrea #victor ponta #candidat presedintie #sondaj ponta

Traian Basescu, declaratii uimitoare despre Elena Udrea!

Elena Udrea pare sa fie propulsata spre o candidatura la functia suprema in stat. Oponent principal ar fi Victor Ponta, actualul premier. 

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1Tv, că a promovat multe femei - Anca Boagiu, Roberta Anastase, Sulfina Barbu sau Raluca Turca, dar Elena Udrea a fost singura care a avut curaj să se bată cu bărbaţi şi nu a vrut să rămână dependentă de aceştia.

Preşedintele a mai spus că el le-a sprijinit pe toate aceste femei, pentru că e tată de două fete. "Cu toate lucrurile mizerabile spuse, sunt om cu 39 de ani de căsnicie, pentru mine mediul feminin este unul pe care încerc să îl protejez întotdeauna, pentru atmosfera pe care am avut-o în familie. Am pentru femei un respect şi îmi dau seama cât sunt de nedreptăţite de multe ori, o să le susţin de fiecare dată când vor să se bată, dar bătaie cinstită. Adică dai tu cu un borcan, dau şi eu cu un borcan. Nu mă uit că eşti bărbat dacă nu eşti elegant în discuţiile cu mine", a mai afirmat şeful statului.

El a spus că Elena Udrea, din sondaje, l-a depăşit, la încredere pe Crin Antonescu. "Blaga a rămas jumătate din Elena Udrea şi Predoiu mult sub Elena", a mai spus Băsescu.

Tu ce crezi? Cine ar trebui sa fie presedintele Romaniei? Raspunde la sondajul de mai jos printr-un simplu click pe candidatul preferat! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea