Social

#referendum #crin antonescu presedinte #lovitura de stat #traian băsescu

Traian Basescu declara: "Suntem in fata unei lovituri de stat in curs de derulare"

In opinia lui Traian Basescu, obiectivul celor de la USL nu este dat de demiterea sefului STS, ci de destructurarea tuturor institutiilor de securitate nationala, ceea ce inseamna ca in Romania exista "o lovitura de stat in plina desfasurare".

"Ei nu au ca obiectiv demiterea sefului STS, ci destructurarea tuturor institutiilor de securitate nationala. Astazi s-a facut un joc murdar, in care politrucii au incercat sa creeze conditiile unui raport care sa ajunga la CSAT, in baza caruia sa inceapa destituirea sefilor structurilor de securitate. Acesti oameni sunt o clica de tradatori", a declarat presedintele suspendat.

Traian Basescu a subliniat si ca "suntem in fata unei lovituri de stat in plina desfasurare", iar "paiata de la Cotroceni va raspunde in fata legii".

Pe de alta parte, presedintele interimar Crin Antonescu a declarat, joi, ca a propus eliberarea din functie a directorului STS, Marcel Opris, insa consilierul prezidential Iulian Flota s-a opus. Din aceasta cauza nu a putut fi luata o hotarare, deoarece deciziile Consiliului se iau prin consens.

Sursa foto: enational.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea