Social

#r. moldova #propaganda #traian băsescu

Traian Basescu critica propaganda anti-Romania de la Chisinau

Presedintele Traian Basescu a explicat ca Romania recunoaste republica moldova si ii sustine integritatea teritoriala si aderarea la Uniunea Europeana copiilor din Transnistria aflati intr-o tabara din Sulina.

Basescu a criticat " propaganda care nu vorbeste foarte frumos despre intentiile" Bucurestiului, tara noastra vrea binele vecinilor de la Est de Prut.

"Pentru ca exista o anume propaganda ce nu vorbeste foarte frumos despre intentiile Romaniei, vreau sa stiti de la mine, de la seful statului roman, ca Romania recunoaste Republica Moldova si sustine integritatea teritoriala a Republicii Molodova", a declarat Traian Basescu.

Republica Moldova va fi stat membru al Uniunii Europene mai devreme sau mai tarziu, in viziunea Presedintelui. El a mai explicat importanta consolidarii democratiei in Moldova, informeaza Evenimentul Zilei.

Basescu le-a mai spus copiilor ca stie de prigoana la care sunt supusi romanii care vor sa-si pastreze limba si cultura si ca tinerii din Ucraina si Republica Moldova care vor sa obtina burse de studiu in Romania sunt bineveniti oricand.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea