Social

#emil boc #premier #intalnire #inlocuitor #traian băsescu # lideri pdl

Traian Basescu cauta un inlocuitor pentru premierul Boc

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni seara, la Vila Lac 1, cu liderii organizatiilor locale  ale PDL.

Motivul: seful statulului ar cauta un inlocuitor pentru Emil Boc, actualul sef al Executivului.

Unele surse democrat-liberale, sustin ca Traian Basescu s-a mai intalnit si duminica seara, de data aceasta in cerc restrans cu membri ai PDL.

Seful statului ar fi spus ca, desi nu are vreo preferinta pentru un anumit candidat la sefia PDL, si-ar dorit ca la conducerea partidului sa-I vada pe “reformistii” Monica Macovei, Cristian Preda , Traian Radu Ungureanu, Sever Voinescu si Teodor Baconschi .

"Presedintele a vrut sa afle ce vrem si ne-a expus toate variantele. Ne-a intrebat daca il mai vrem pe Emil Boc la partid si la guvern, daca mai sustinem actualul guvern, daca mai vrem sa fim la guvernare si daca am fi de acord cu varianta Boc la partid si premier independent", a declarat unul dintre liderii PDL prezenti la intalnirea de duminica seara.

Se vehiculeaza posibilitatea ca Emil Boc sa renunte la functia de premier si sa candideze la alegeri pentru functia de presedinte al PDL, conform surselor din partid.  "Se cauta un premier. Independent", a spus un lider PDL.

De asemenea, este posibil si ca alegerile cu privire la noua conducere a partidului, programate pentru luna mai, sa fie devansate, eventual sa fie organizate peste o luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea