Social

#cotroceni #alegeri #antonescu #geoana #basescu

Traian Basescu are cele mai mari sanse pentru Presedintie

Traian Basescu ar avea un avantaj in cazul in care ar candida pentru un nou mandat la Cotroceni, noteaza Realitatea TV. Doi cunoscuti analisti politici, Iosif Boda si Cristian Parvulescu sunt de parere ca actualul presedinte ar intra direct in finala, unde ar trebui sa intalneasca castigatorul “semifinalei” dintre Mircea Geoana si Crin Antonescu.

Iosif Boda crede ca in cazul in care Basescu ar decide sa intre in cursa prezidentiala nu ar avea de infruntat alte probleme decat competitia directa din scrutin, pentru ca "este deja in finala". Parvulescu a adaugat la Realitatea TV faptul ca in lupta dintre Antonescu si Geoana ar castiga Basescu pentru ca "atunci cand doi se bat al treiela castiga, prin simpla neparticipare",

In legatura cu cei doi posibili contracandidati cei doi analisti au observat ca "Mircea Geoana ar avea un avantaj teribil daca si-ar lasa costumul de diplomat si nu ar incerca sa imbrace costumul de santierist" care ar putea ajunge insa in turul doi cu ajutorul organizatiilor locale, in timp ce Crin Antonescu are “o alura de om firesc, de om care nu vrea sa domine, ci vrea sa convinga”, lucru care momentan il defavorizeaza.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea