Social

#conferinta de presa #politicieni #apel #traian băsescu # tratat de disciplina bugetara

Traian Basescu, apel la politicieni: Lasati armele jos

Presedintele Traian Basescu le-a cerut politicienilor romani, in cadrul unei conferinte de presa, sa renunte la demagogie si sa adopte tratatul de disciplina bugetara convenit la Consiliului European care a avut loc, luni, la Bruxelles.

"Dat fiind momentul extrem de important, decizia extrem de importanta luata in Consiliu, cred ca este un moment in care politicienii, cel putin pe aceasta tema, trebuie sa puna armele bataliei jos si sa vada care sunt optiunile pentru anii urmatori", a spus marti dupa-amiaza seful statului .

De asemenea, presedintele a subliniat ca atat Puterea, cat si Opozitia trebuie sa fie responsabile in legatura cu deciziile care urmeaza a fi luate. In acest sens, seful statului a facut un apel catre toata politica .

"Reiterez apelul la toata clasa politica : sa priveasca la acest tratat pe care va trebui sa-l ratificam sau nu. Optiunea mea este sa mergem inainte cu Europa. Doar impreuna putem face fata proceselor de globalizare ", a punctat Traian Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea