Social

Traian Basescu: "Am voie sa fac tot ce pot"

Seful statului a fost externat ieri de la Spitalul Elias . Basescu a pus capat perioadei de o luna de spitalizare dupa operatia de hernie de disc.

Pasind cu grija, alaturi de sotia sa, Maria, la brat, presedintele a iesit ieri pe usa Spitalului Elias, pe la miezul zilei. Intrebat ce are voie sa faca si ce nu, presedintele a raspuns zimbind: Am voie sa fac tot ceea ce pot sa fac.

El a anuntat ca luni va merge la deschiderea Forumului Marii Negre, de la Palatul Parlamentului. Jovial, Traian Basescu a mai spus ca se va supune programului de recuperare inca un an si a spus ca se duce direct acasa.

Basescu trebuie sa evite frigul si umezeala

Dupa plecarea presedintelui, medicul Mihai Berteanu, cel care l-a ingrijit, a aratat ca Basescu nu va avea voie, pentru o perioada, sa ridice greutati, sa conduca, sa faca miscari necontrolate si va evita frigul si umezeala.

Seful statului este asteptat la controlul periodic cam la trei luni. Basescu a ajuns, in seara zilei de 8 spre 9 mai, la Viena, unde a fost operat de urgenta de o echipa medicala condusa de profesorul Engelbert Knosp.

Anterior, o echipa numita de directorul Spitalului Universitar, dr. Sorin Oprescu, dadea ca sigur faptul ca presedintele va fi operat in acea clinica. Imediat au aparut insa dispute legate de faptul ca sala de operatii de la Spitalul Universitar nu indeplinea conditiile necesare pentru o astfel de interventie chirurgicala, ceea ce a facut necesara deplasarea la Viena.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea