Social

#discurs #parlament #traian băsescu

Traian Basescu a vorbit doua ore in fata Parlamentului

Traian Basescu si-a tinut ieri discursul in fata Camerelor reunite, insa dezinteresate. Astfel ca la finalul celor doua ore, in sala nu se mai aflau decat parlamentarii PD-L.

Discursul sefului statului a venit la finalul sedintei in care Guvernul condus de Emil Boc si-a asumat raspunderea pe cele trei proiecte de legi: cel privind Educatia nationala, Legea salarizarii unitara in sectorul bugetar si proiectul de lege privind reorganizarea agentiilor de stat.

Sedinta de ieri a Parlamentului a constat in trei sedinte consecutive, de cate o ora pentru asumarea pe fiecare lege in parte. Sedinta a inceput la ora 16:00, iar la ora 19:00, presedintele Traian Basescu a venit la Casa Poporului pentru a se adresa plenului reunit in legatura cu bilantul mandatului sau.

Potrivit Stirilor Pro TV, Basescu le-a vorbit alesilor despre problemele rezolvate sau nu din justitie, sanatate , educatie si politica externa. Le-a povestit despre realizarile mandatului sau, le-a spus ce probleme au ei si a recunoscut ca a mai facut si greseli.

Discursul a durat doua ore si a fost cel mai lung din timpul mandatului sau. Cele doua ore au fost o perioada de timp prea lunga pentru parlamentarii romani, care dupa ce au incercat varianta cititului, motaitului sau butonatului telefonului, au iesit din sala.

Primii care au parasit sala au fost liberalii, in frunte cu presedintele Crin Antonescu
. Restul au plecat pe parcurs, astfel ca la final, in sala de plen nu mai ramasesera decat alesii PD-L, in aplauzele carora presedinte si-a incheiat discursul.

Urmariti aici imagini de la sedinta de aseara a Parlamentului, in timpul careia a si-a tinut discursul presedintele Traian Basescu:

 

Sursa video: Stirile ProTV 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea