Social

#reclama antena 3 # basescu facebook #boicot antena 3

Traian Basescu a intrat in lupta! Ce va face sa boicoteze Antena 1 si 3

Dupa ce, in ultimele zile, s-a tot vehiculat pe retelele de socializare ca romanii ar trebui sa ia pozitie impotriva brandurilor care finanteaza prin publicitate Antena 3, iata ca tocmai fostul presedinte Traian Basescu s-a decis sa faca public anuntul cum ca familia sa renunta la a mai folosi produsele a trei branduri cunoscute tocmai din acest motiv. 

"Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1! Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice Loreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi al medicamentului Strepsils. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm. Dacă sunteţi “băsişti“, atît de atacaţi şi pe nedrept dispreţuiţi de oamenii turnătorului Voiculescu doar pentru că nu-l adoraţi pe turnător şi clica lui, vă rog să nu mai cumpăraţi aceste produse. Şi chiar dacă nu sunteţi “băsişti“, cu siguranţă puteţi înlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu bagă bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al clicii lui de la Antena 3. Vă mulţumesc", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Ce parere aveti despre gestul fostului presedinte?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea