Social

#rosia montana #nemultumiri #traian băsescu # protestatari cotroceni # proiect rosia montana

Traian Basescu a discutat despre Rosia Montana cu protestatarii de la Cotroceni

Peste o suta de protestatari s-au adunat marti seara la Palatul Cotroceni pentru a-si exprima nemultumirea cu privire la proiectul minier Rosia Montanta. Presedintele Traian Basescu a discutat aproape jumatate de ora cu protestatarii.

Pozitia favorabila a presedintelui cu privire la proiectul Rosia Montana i-a adunat pe protestatari in fata Palatului Cotroceni. La doar cateva minute dupa ce s-au strans, presedintele Traian Basescu a iesit si a discutat cu cei stransi.

"Problema este ca eu trebuie sa ma gandesc ca trebuie sa ne imprumutam cu 3,6 miliarde de euro pentru pensii, cu alte 19 miliarde pentru sanatate si cheltuieli sociale. In plus, trebuie sa retineti ca acolo se vor crea 4.000 de locuri de munca pentru romani", a explicat presedintele Traian Basescu, citat de Gandul.info, mentionand ca toti angajatii vor fi romani.

La insistentele multimii, presedintele a promis ca se va ocupa si de desecretizarea contractului de Exploatare miniera de la Rosia Montana, semnat in 1997.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea