Social

#tragic # deconectare aparate # coronavirus romania #coronavirus #pacienta #poveste tragica #moarte tragica

TRAGIC! Pacineta Covid, moarta dupa ce a fost deconectata DIN GRESEALA de la aparate!

O situatie SOCANTA  a avut loc la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. O femeie in varsta de 65 de ani a fost DECONECTATA DIN GRESEALA de la aparatele care o tineau in viata. Femeia era internata in sectia ATI a spitalului, suferind de coronavirus.

 

La scurt timp dupa eroarea produsa, femeia a murit. Anchetatorii nu exclud varianta ca pacienta sa fi fost deconectata intentionat. Ministrul Sanatatii a demarat o ancheta.

Femeia a fost deconectata de la aparate de un brancardier. Acesta ar fi trebuit sa faca aceasta procedura la o alta persoana care era decedata deja, insa el nu s-ar fi uitat pe monitorul care indica semnele vitale si a deconectat o alta femeie.

„In seara zilei de 10 decembrie, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a fost informata cu privire la decesul unei persoane internate intr-un spital din Sectorul 3. Avand in vedere ca subzista suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declansat verificari, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3. Se efectueaza activitati de investigative si de cercetare penala, in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul, urmand a fi dispusa si necropsia”, se precizeaza in comunicatul transmis de Politie, potrivit realitatea.net.

La solicitarea ministrului Sanatatii, Nelu Tataru inspectorii sanitari de stat din cadrul DSP Bucuresti vor face o evaluare a procedurilor operationale de lucru si a atributiilor din fisele de post in cadrul Spitalului Clinic de boli infectioase "Victor Babes" din Bucuresti.

"Este o prima evaluare si in functie de cele constatate vor fi luate si alte masuri, daca se impun, in conformitate cu atributiile legale ce revin reprezentantilor Ministerului Sanatatii", au precizat reprezentantii institutiei, potrivit sursei citate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea