Social

# bloggerita # moldoca #sinucidere

Tragedie uriasa. O cunoscuta bloggerita s-a aruncat de la etajul 14 al unei cladiri din Capitala. Avea doar 24 de ani

 Tragedie imensa astazi in Bucuresti! O tanara in varsta de 24 de ani, cunoscuta bloggerita din Chisinau, s-a aruncat de la etajul 14 al blocului in care locuia impreuna cu iubitul sau in Capitala.

 

Inainte de a se sinucide, tanara a lasat un bilet de adio in care si-a cerut scuze celor dragi pentru durerea suferinta provocata de pierderea ei.

Tanara locuia cu iubitul sau, iar potrivit vecinilor, din casa lor nu s-au auzit scandaluri, poate doar cateva certuri, dar nimic ingrijorator. De asemenea, inainte de nenorocire, vecinii au dezvaluit ca a fost liniste. In acest moment, autoritatile cerceteaza moartea fetei, incercand sa descopere cauzele exacte care ar fi condus-o pe fata la un asemenea gest.

„Ajunsi la locul faptei, politistii au depistat in curtea blocului cadavrul unei tinere cu varsta de aproximativ 24 de ani, iar la examinarea de catre medicul legist urme de moarte violenta nu au fost depistate decat cele caracteristice caderii de la inaltime”, a declarat Natalia Stati, ofiterul de presa al Directiei de Politie Chisinau.

Fata era singura acasa si inainte sa se arunce de la etaj a scris un mesaj pe Instagram pentru fanii ei.

Ea a postat o poza pe fundal negru cu descrierea “Sfarsit”. La ultima postare a sa au curs mii de mesaje de regrete si condoleante, moarta sa timpurie socand multe persoane care o admirau.

Sursa foto: impact.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea