Social

#explozii mineri morti #nereguli inspectie mina #tragedie petrila

Tragedie Petrila: Nereguli in mina, descoperite cu doua luni inainte de explozii

Un control efectuat cu doua luni inainte de exploziile de la Petrila din 15 noiembrie a constatat inca de atunci unele probleme la aceasta Exploatare Miniera .

Printre neregulile semnalate de inspectorii de munca hunedoreni se numara si faptul ca trei aparate de masurat concentratia de metan aratau valori total diferite.

"O deficienta extrem de grava descoperita de catre inspectori arata cum trei aparate de masurare a concentratiei de metan din subteran, testate in acelasi loc de munca din mina, in loc sa arate aceeasi valoare de gaz, aratau concentratii de metan total diferite", a declarat Ileana Bodea, seful Serviciului de Sanatate si Securitate in Munca Petrosani, citat de NewsIn.

ITM a finalizat ancheta in cazul exploziilor de la Petrila, dar asteapta finalizarea expertizei tehnice efectuata de Institutului National de Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva - INSEMEX Petrosani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea