Social

#mineri sub daramaturi #operatiune de salvare # mina uricani #daramaturi #mineri

TRAGEDIE! Minerii de la Mina Uricani, prinsi sub daramaturi

Tragedia in Romania. Un turn de extractie de la Mina Uricani s-a prabusit. Sub daramaturi au fost prinsi cel putin doi mineri. Acestia se afla sub tone de moloz iar autoritatile incearca sa ii salveze.

Reprezentantii Ambulantei din Hunedoara intervin la Mina Uricani, acolo unde s-a produs un accident de munca si cel putin doua persoane au fost prinse sub daramaturi. Insa misiunea de salvare este una de durata, avand in vedere ca exista riscul unor alte prabusiri, iar materialele prabusite deja peste mineri sunt dificil de indepartat.

"In cel mai scurt timp, au ajuns la locul surparii echipaje de pompieri ale Detasamentului Petrosani specializate in misiuni de salvare si ajutor medical si echipe ale SAJ Petrosani.

Cu ajutorul echipamentelor aflate in dotarea containerului multi-risc vor fi taiate si indepartate elementele de daramatura. Concomitent, cu buldozere si excavatoare aflate in dotarea Exploatarii miniere si a Primariei Uricani, sunt efectuate actiuni de indepartare a materialelor de constructie. Intreaga operatiune se desfasoara cu respectarea tuturor normelor si principiilor de protejare a salvatorilor", informeaza ISU Hunedoara. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea