Social

#bebelus 3 luni # tragedie botosani #infectie covid #covid #deces bebelus

Tragedie la Botosani! Un bebelus de 3 luni, infectat cu Covid, a murit in spital

Un bebelus de doua luni si jumatate, diagnosticat cu Covid-19, a decedat la Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta "Mavromati", din Botosani. Bebelusul acea comorbiditati.

 

Potrivit directorului DSP Botosani, Monica Adascalitei, fetita avea malformatii congenitale de cord. Micuta a fost transferata de la Spitalul Municipal Dorohoi la Spitalul Judetean de Urgenta cu insuficienta respiratorie acuta, iar dupa testare a fost declarata pozitiva la Covid-19.

"Pacientul de doua luni, cu malformatii congenitale de cord, se transfera de la Dorohoi la Botosani, cu insuficienta respiratorie acuta. A fost testat, a iesit pozitiv. A facut multiple stopuri cardio-respiratorii resuscitate de colegii de pe terapie intensiva si ieri (n.r.- marti) a decedat", a afirmat Monica Adascalitei.

Directorul DSP sustine ca infectia cu virusul Covid-19 a fost determinanta in ceea ce priveste decesul copilei, avand in vedere afectiunile preexistente. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea