Social

#Yorba Linda #avion prabusit #los angeles

TRAGEDIE de proportii! Un avion s-a prabusit peste o casa in Los Angeles!

O tragedie de proportii a avut loc astazi, in Yorba Linda, la sud de Los Angeles, dupa ce un avion s-a prabusit peste o casa.

Este vorba despre un avion de mici dimensiuni in care se afla doar pilotul. In urma impactului pilotul a decedat. Alte trei persoane care se aflau in casa in momentul prabusirii, au murit pe loc. Alte doua persoane au ajuns la spital cu rani usoare.

Impactul a provocat un incendiu de proportii.

Avionul, un Cessna 414A, s-a prabusit la scurt timp dupa decolarea de pe un aeroport aflat in apropiere. Imaginile surprinse dupa accidentul aviatic arata bucati din aeronava imprastiate pe o suprafata mare, inclusiv pe acoperisurile locuintelor din zona, iar localnicii incearca sa stinga flacarile cu furtunurile din gradina, potrivit romaniatv.net.

"S-a auzit o bubuitura puternica. Am fugit afara crezand ca a lovit cineva masina fiicei mele. Cand m-am uitat in sus am vazut o bucata mare de avion. Nu stiam ce este atunci. Apoi am vazut fumul dens. Doamne, a fost ingrozitor! Pana cand m-am dus in spatele casei luase deja foc", a spus o localnica.

Anchetatorii incearca acum sa recupereze toate resturile avionului si sa determine cauza prabusirii aeronavei.

Sursa foto: cbsnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea