Social

#vvictime colectiv # incendiu colectiv #morti colectiv

Tragedia din Clubul Colectiv: trei victime inca neindentificate. Lista celor decedati

Incendiul din Clubul Colectiv a facut, pana in prezent, 27 de victime. Multe alte persoane se afla in stare critica, iar sansele lor de supravietuire sunt sub semnul intrebarii. In timp ce pentru acestia se roaga mii de oameni, alte familii isi plang deja copiii morti. 

INML a afişat, la intrarea în institut, lista cu cele 23 de persoane decedate care au fost identificate: Ruşitaru Alexandru, Hamed Ştefan, Ioniţă Cătălina, Simion Alexandru, Epure Anda Ioana, Vulcu Maria, Florea Valentina, Opriţă Carmen Irina, Matei Gabriel, Palada Radu, Nelu Tilie, Ţelea Vlad, Enache Diana, Baldovin Nicoleta, Tripa Ioan, Georgescu Paul Alexandru, Rugină Adrian, Ignat Constantin, Laurenţiu Varlam, Alexandru Mihai, Ion Maria, Fieraru Valentin şi Vieru Mihaela. Cea de-a 27-a victima, o tanara, a fost identificata vineri seara de parinti, dupa cizme. 

CITESTE SI: Declaratii traumatizante ale medicilor si asistentilor medicali

Lista victimelor include si pe cei doi chitaristi ai formatiei care concerta vineri seara in Colectiv: Alexandru Mihai si Vlad Telea. Printre victime se afla si o femeie care ajuta ocazional la curatenia clubului. Nu ar fi fost tura acesteia, insa a mers sa-i tina locul unei colege. Era mama a 5 copii, care au ramas orfani de ambii parinti acum. 

"A preferat pentru un milion (100 lei vechi - n.r.) să meargă acolo pentru că este prea amărâtă. Vă daţi seama: soţul decedat, o mamă decedată, un tată paralizat la pat şi cinci copii. Avea 38 de ani. Şi copiii minori toţi. Cei mai mici sunt în vârstă de 11 ani, gemeni", a declarat o cunostinta a femeii decedate, potrivit Mediafax.

Pentru trei dintre victime cautarile rudelor inca nu s-au terminat. Acestea vor continua maine, au anuntat autoritatile, citate de Mediafax. Intre timp, pe Facebook circula inca imagini cu persoane care au fost aseara in Club Colectiv si inca nu au fost identificate in randul ranitilor, al victimelor si nici nu au putut fi contactate.

Guvernul a declarat trei zile de doliu national in memoria victimelor tragediei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea