Social

Traficul rutier va fi restrictionat timp de sase luni pe o portiune din DN1

Nervi in plus pentru soferii care trec prin Capitala. Circulatia masinilor va fi restrictionata de astazi, timp de sase luni pe DN1, intre strada Dobrogeanu Gherea si Bulevardul Aerogarii, din cauza lucrarilor la pasajul subteran Baneasa.

Lucrarile incep din aceasta noapte, iar pe acest tronson circulatia se va desfasura pe cate doua benzi, pe ambele sensuri. In plus, pe bulevardul Aerogarii - la intersectia cu DN 1, vor fi zilnic restrictii de circulatie intre orele 22.30 si 4.00 dimineata, traficul rutier desfasurandu-se in ambele sensuri, doar pe jumatate din partea carosabila.

Pentru evitarea aglomeratiei sunt recomandate mai multe trasee ocolitoare: Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor - strada Nicolae Caranfil - Bulevardul Aerogarii, Piata Presei Libere - Bulevardul Poligrafiei - Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Bulevardul Bucurestii Noi - Soseaua Ionescu Sisesti - strada Jandarmeriei si Soseaua Colentina - strada Doamna Ghica - strada Erou Iancu Nicolae - Aleea Privighetorilor.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea