Social

#trafic restrictionat #zone afectate #trafic restrictionat capitala #restrictii rutiere

Traficul in centrul Capitalei va fi restrictionat sambata. Afla ce zone sunt afectate!

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, pe mai multe artere din centrul Capitalei, din cauza Paradei elevilor bucuresteni, eveniment la care vor participa peste 20.000 de persoane.

Intre orele 15.00 - 15.45, participantii se vor aduna in parcarea Salii Palatului. Dupa ora 15.45, va incepe parada propriu-zisa, pe urmatorul traseu: Sala Palatului - Biserica Kretzulescu - Calea Victoriei - bd. Natiunile Unite - Piata Constitutiei. Parada, care se va termina in jurul orei 17.00, va fi urmata de un concert in Piata Constitutiei. Concertul, la care vor participa Alex Velea, Smiley si Dj Sava feat. Adela Popescu, se va incheia la ora 23.00.

Circulatia auto va fi restrictionata total pe traseul de deplasare al participantilor. De asemenea, Brigada Rutiera Bucuresti anunta restrictii si pe timpul concertului. Acestea vor fi instituite pe bd. Unirii intre bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei si pe bd. Libertatii intre bd. Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea