Social

#inscenare #sua #acuzatii #viktor bout

Traficantul rus Viktor Bout acuza SUA de inscenare

Traficantul de arme rus Viktor Bout , arestat in martie la Bangkok , s-a declarat luni victima unei inscenari a Statelor Unite, care incearca sa obtina extradarea sa pentru terorism, desi el se declara nevinovat, relateaza AFP.

Bout, in varsta de 41 de ani, fost ofiter in aviatia sovietica devenit apoi om de afaceri , a comparut inca o data luni in fata Tribunalului Penal de la Bangkok, care trebuie sa stabileasca daca exista suficiente elemente impotriva sa pentru a-l extrada.

"Nu am comis nicio infractiune, niciun act terorism", a afirmat acuzatul, care purta uniforma portocalie a detinutilor si avea picioarele imobilizate cu lanturi.

Vorbind in rusa, el a negat ca ar fi vandut arme Fortelor Armate Revolutionare din Columbia (FARC) si si-a exprimat suprinderea ca Statele Unite nu au emis niciun mandat de arestare impotriva sa cat timp s-a aflat in Rusia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea