Social

#bucuresti #trafic #miting

Trafic restrictionat in zona Victoriei din cauza protestelor bugetarilor

Bugetarii trimit soferii care circula prin centrul Capitalei pe rute ocolitoare. Traficul rutier va fi restrictionat, astazi, incepand cu ora 00.00, in zona Guvernului, pentru ca politistii sa amenajeze perimetrul in care se va desfasura mitingul de protest al Aliantei Bugetarilor, la care sunt asteptate peste 20.000 de persoane.

Politia Capitalei va opri circulatia pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Arcului de Triumf si Piata Victoriei ,  Strada Monetariei, bulevardul Iancu de Hunedoara, intre Pasajul Victoriei si Piata Victoriei, breteaua de legatura intre Piata Victoriei si strada Buzesti, si Piata Victoriei.

Restrictia va fi aplicata intre orele 00.00 si 18.00, astfel incat desfasurarea manifestatiei bugetarilor, programata intre orele 14.30 si 16.30 sa poata avea loc in siguranta, noteaza Realitatea.net.

De asemenea, traficul va fi restrictionat temporar pe strazile care dau in soseaua Kiseleff, in perioada in care manifestantii vor veni si vor pleca spre si dinspre locul de desfasurare a protestului.

Potrivit Politiei Capitalei, rutele ocolitoare pe care soferii le vor avea la dispozitie sunt:

soseaua kiseleff - bulevardul Marasti - Strada Clucerului - bulevardul Ion Mihalache - Piata Victoriei - Strada Buzesti; Soseaua Kiseleff – bulevardul Alexandru Averescu – bulevardul Ion Mihalache – Piata Victoriei – strada Buzesti; Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - bulevardul Constantin Prezan - Bulevardul Aviatorilor - bulevardul Lascar Catargiu sau Calea Victoriei; Soseaua Stefan cel Mare - Calea Dorobantilor - Piata Charles de Gaulle.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea