Social

#ravagii #inundatii bucuresti #ploaie torentiala #copaci cazuti #inundatii

Trafic paralizat in Capitala! Inundatii si copaci doborati de vant

Ploaia torentiala care a cazut peste Bucuresti in noaptea de marti spre miercuri a cauzat numeroase inundatii in Capitala. Bulevardul Tineretului a fost complet acoperit de ape, iar traficul este, in continuare, blocat.

 

In zona Tineretului, 8 troleibuze au fost nevoite sa opreasca, deoarece nu au mai putut inainta prin apa. In unele zone, apa ajungea pana la capotele masinilor.

Si cartierul Militari a fost puternic afectat de ploi.  

Copaci cazuti, autobuze deviate 

Acumularile mari de apa, dar si copacii cazuti in anumite zone ale Capitalei, au dus la afectarea traficului. Mai multe linii de autobuz a fost deviate. 

Autobuzele liniilor 313, 381 si 673 circula deviat din cauza acumularilor de apa de pe Bd.Tineretului prin Calea Vacaresti, Sos. Mihai Bravu, Bd. Gheorghe Sincai.

Pe Podul Mihai Bravu sunt blocate mai multe tramvaie din cauza apei acumulate pe bulevardul Vacaresti.

In zona Pantelimon se circula in conditii dificile din cauza copacilor cazuti pe carosabil.

Totodata, Soseaua Colentina este inundata, in zona Mall Veranda, circulandu-se in conditii dificile.

Echipajele de interventie, solicitate in Bucuresti si Ilfov

Echipajele de interventie ISU Bucuresti-Ilfov, au fost solicitate, pana la ora 9:00 pentru a actiona in 12 situatii de urgenta: 1 acumulare de apa pe carosabil si 11 copaci cazuti (7 pe auto, 4 pe strada).

In judetul Ilfov s-a actionat pentru doua situatii de urgenta: pentru o acumulare de apa si un copac cazut.

Situatii gestionate sunt, in Bucuresti, pe Aleea Ucea copac cazut pe autoturism, pe Str. Marasti, Bragadiru, acumulare de apa in curte; Bd. Tineretului, acumulare de apa pe carosabil, trei autoturisme blocate. Doua au fost extrase de catre pompieri; Str. Margelelor - copac pe autoturism; Str Huedin - copac pe autoturism; Str. Principala Cernica - copac pe autoturism; Calea Grivitei- copac cazut pe patru auto; Str. Mohorului - copac cazut pe un auto. Strada blocata; Str. Gruiu Argesului- copac cazut pe autoturism, scrie Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea