Social

Traditia sarbatorilor de Paste

Teatrul Masca va invita impreuna cu intreaga familie sa regasim impreuna vechile obiceiuri din preajma sarbatorilor.

Joi, 24 aprilie , ora 17.30, in amfiteatrul Masca , actorii impreuna cu directorul teatrului si intreaga echipa va asteapta sa vopsim oua si sa aducem astfel in atentia tuturor elementul definitoriu al traditiei de Paste, una dintre cele mai importante sarbatori ale crestinismului.
 
Proiectul face parte din aceeasi serie de proiecte ca si concertul de Craciun si festivalul organizat in fiecare toamna, ce au in centrul lor familia ca un fundament al societatii. Teatrul Masca incearca sa ofere bucurestenilor clipe de relaxare in mijlocul familiei, clipe de calitate imbinate cu acte de cultura.

“Este foarte important pentru fiecare dintre noi ca in preajma sarbatorilor sa isi regasesca linistea inconjurat de cei dragi, asa cum este important pentru copiii nostri sa cunoasca traditia. La “Masca” suntem toti o mare familie! Va asteptam cu drag sa pastram vie atmosfera Sarbatorilor Pascale!”, declara Mihai Malaimare , directorul teatrului.  

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea