Social

#subventii #caldura #subventii caldura #locuitori capitala

Toti locuitorii Capitalei vor beneficia de subventii la caldura in aceasta iarna

Toti locuitorii Bucurestiului vor beneficia in aceasta iarna de subventie la plata energiei termice furnizate de RADET, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei.

Suma alocata de municipalitate pentru aceste subventii este de 590 de milioane de lei, cu circa 30 de milioane mai mult decat in 2011.

In acelasi comunicat se precizeaza ca, intrucat Primaria Capitalei "este interesata ca anumite categorii sociale sa poata beneficia in mod echitabil de aceasta subventie, in ultima perioada au existat o serie de variante de optimizare, printre care si acordarea subventiei, direct catre populatie, in functie de venituri".

Pretul intreg al gigacaloriei este de 328 de lei, iar cel care va fi platit de bucuresteni va fi de 168,88 de lei.

In urma cu doua zile, Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, declarase la Comisia de Industrii din Camera Deputatilor ca nu se mai poate descurca cu subventia si ca a cerut de la ANAF o lista cu veniturile bucurestenilor. Edilul a inaintat cu aceasta ocazie propunerea ca cei cu venituri peste 2.500 de lei pe cap de familie sa plateasca pretul intreg al gigacaloriei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea