Social

#barci #permis navigatie #navigatie

Tot ce trebuie sa stii despre un permis navigatie

Pentru a conduce legal o ambarcatiune cu motor ai nevoie obligatoriu de anumite tipuri de permis navigatie.

Scoala de navigatie PermiseBarca.ro vine in ajutorul pasionatilor de sailing prin cursuri profesionale pentru diferite tipuri de permise de navigatie pentru a deprinde aceasta arta a navigatiei impreuna cu oameni pasionati si specializati de sporturi nautice.

Spre deosebire de permisul acordat pentru conducerea unei motociclete care se obtine in functie de motor, acest permis navigatie, se acorda in functie de zona unde se doreste sa fie carmuita barca.

Specialistii in navigatie PermiseBarca.ro explica mai jos categoria de permise si zona pentru care este acordat:

  • Clasa A - Conducerea unor ambarcatiuni de agrement in zone maritime si pe ape interioare;
  • Clasa B - Conducerea ambarcatiunilor de agrement in zone maritime care sa nu depaseasca distanta de 12 mile marine fata de coasta;
  • Clasa C - Conducerea ambarcatiunilor de agrement in zone maritime care sa nu depaseasca distanta de 6 mile marine fata de coasta;
  • Clasa D - Conducerea ambarcatiunilor de agrement doar pe apele interioare.

Pentru cine sunt recomandate cursurile scolii de navigatie PermiseBarca.ro

  • Doresti sa navighezi impreuna cu familia sau prietenii fara sa iti ingradesti intimitatea avand alaturi un skipper (capitan) care sa carmuiasca vasul;
  • Ai un hobby pentru navigatie si practici vara de vara aceasta pasiune pentru sailing;
  • Iti doresti sa organizezi anumite petreceri pe apa si vrei sa fii in intimitatea grupului de prieteni simtindu-te liber sau pur si simplu daca vrei sa faci o escapada de la viata cotidiana din oras.

Indiferent care este motivul ce te determina sa iti doresti sa conduci o barca trebuie sa detii certificarile adecvate si sa ai toate cunostintele necesare unei aventuri pe apa ca sa fii sigur ca ai totul sub control.

Scoala de navigatie PermiseBarca.ro pune pe primul loc informatia si iti aduce la cunostinta aspecte practice pe care cartile de specialitate nu ti le ofera

Echipa este in permanenta preocupata ca tu sa intelegi corect limbajul marinaresc si sa deprinzi manevrele usor si rapid.

De asemenea, cursurile practice de navigatie PermiseBarca.ro sunt realizate la bordul unor vase performante, cu carme de tip timona, sub directa conducere a unor instructori profesionisti ce detin o experienta vasta in domeniu.

Sailing-ul este o pasiune pentru toate categoriile de varsta. Navigatia pe mare te invata cum sa fii liber si independent si cum sa iti prioritizezi deciziile in caz de pericol. Este un hobby care te face mai curajos, mai puternic si mai increzator in propriile capacitati.

Pe langa limbajul maritim si datele tehnice de conducere a unei ambarcatiuni, daca urmezi cursurile pentru obtinerea unui permis navigatie o sa inveti multe despre natura, conditiile meteo, mediul inconjurator, carmuirea unei barci doar cu ajutorul vantului, dar si notiuni de baza pentru acordarea primului ajutor in caz de urgente.

Nu mai sta pe ganduri si pune acum in practica pasiunea pentru natura, soare, mare si vase de croaziera!

Inscrie-te la cursurile oferite de scoala de navigatie PermiseBarci.ro si bucura-te alaturi de cei dragi tie, de clipe de neuitat pe mare!

Echipa PermiseBarci.ro iti sta la dispozitie informatii concise pentru orice nelamuriri ai cu privire la acest procedeu de obtinere a unui permis navigatie la numarul de telefon 0787.868.646 sau la adresa de e-mail contact@permisebarca.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea