Social

#top romania #selfie #poze selfie # moda selfie

Topul tarilor in care oamenii zambesc cel mai mult in selfie-uri. Ce loc ocupa Romania!

Romania se afla printre primele 20 de tari in care oamenii zambesc cel mai mult in pozele de tip selfie, intr-un clasament care cuprinde 124 de natiuni, realizat de ghidul digital de turism Jetpac. Brazilia a fost desemnata tara cu cele mai multe selfie-uri zambitoare.

America Latina detine suprematia in topul tarilor in care cei mai multi oameni zambesc in selfie-uri. Brazilia, Nicaragua si Columbia se afla pe primele trei pozitii in acest top, fiind urmate indeaproape de Bolivia, pe patru, si Costa Rica, pe locul cinci.

Romania ocupa un loc merituos in topul tarilor cu cele mai multe selfie-uri in care oamenii zambesc, fiind clasata pe locul 19. Asiaticii sunt cei care zambesc cel mai putin in selfie-uri, Japonia fiind codasa clasamentului, situandu-se pe locul 124, dupa Kuweit sau Coreea de Sud.

Clasamentul realizat de Jetpac a fost stabilit in urma analizarii a peste un milion de poze tip selfie de pe platforma online Instagram. Fiecare poza a primit un "scor al zambetului", intre 0 si 100 de puncte.

Foto: Papilot.pl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea