Social

#revelion #destinatii revelion #oferte revelion #sondaj turism

Topul oraselor preferate de romani pentru petrecerea Revelionului

Desi este criza, multi dintre romani prefera sa petreaca Revelionul in strainatate. Roma, Viena si Paris sunt orasele pe care le prefera cel mai mult romanii pentru sarbatorirea Anului Nou. Acestea sunt urmate de Istanbul si Barcelona, potrivit unui sondaj realizat de vola.ro.

Perioada medie a unui sejur pentru romani este de 4 nopti si un tarif mediu de 450 de euro pe luna. De asemenea, printre orasele preferate de romani pentru petrecerea Revelionului se mai numara si Lisabona, Dubai, Praga, Milano si Berlin.

"Roma conduce in topul preferintelor pentru ca este o destinatie ieftina, atat datorita curselor low cost, cat si a tarifelor accesibile practicate de hoteluri. Viena este preferata atat pentru orasul in sine, cat si pentru reducerile pe care le fac magazinele in acea perioada. Parisul este in top in orice perioada a anului, iar Istanbulul este o destinatie destul de ieftina. O destinatie noua pentru 2013 este Dubai", noteaza vola.ro intr-un comunicat.

Sursa foto: hashastravel.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea