Social

#tigara electronica #te20.ro #tigari electronice #tigari electronice online # tigari electronice slim

(P) Top tigari electronice slim in magazinul te20.ro

(P) Top tigari electronice slim in magazinul te20.ro

Tigara electronica slim sau mini se afla in topul preferintelor consumatorilor. Dispozitivul iti ofera tot ceea ce iti place la o tigara obisnuita, dar nu iti pune in pericol sanatatea. In magazinul online te20.ro gasesti cele mai populare tigari electronice slim. Tu pe care o alegi?


Tigari electronice eCAB


Tigarile electronice eCAB sunt produse de Joyetech si folosesc un atomizor reversibil cu pastila. Daca obisnuiesti sa fumezi 15-20 de tigari clasice pe zi, aceasta tigara electronica slim iti este destinata.

Proiectata dupa modelul eGo C, tigara electronica eCAB este subtire, eleganta si are un design modern. Avantajul tigarii electronice eCAB este ca poate fi incarcata oricand si oriunde, gratie acumulatorului imbunatatit. Fata de modele eGo C, tigarile electronice eCAB au un conector complet diferit, care nu este compatibil cu modelele 510, 510 T, eGo, eGo T sau eGo T.


Tigari electronice DSE901


Tigarile electronice slim DSE 901, comercializate de te20.ro, sunt originale si sunt cele mai fiabile din lume. Principalele avantaje ale acestor tigari electronice sunt designul subtire si modern, cantitatea mare de vapori produsa si longevitatea bateriei (o baterie incarcata asigura aproximativ 200 de inhalari).

Pentru tigarile electronice DSE901 poti alege diverse arome si diferite concentratii de nicotina. In timp, tigarile electronice slim te pot ajuta sa renunti la fumat. Tigara electronica DSE901 nu lasa miros persistent pe haine sau pe maini si previne respiratia urat mirositoare.


Tigari electronice DSE906


Tigarile electronice DSE906 au un design similar celor normale, insa pot fi savurate oriunde, inclusiv in localurile in care fumatul este interzis. Tigara electronica DSE906 ofera autonomie mare la bateria de 280mAh, iar cartomizorul reda savoarea lichidului. Acest lucru te ajuta sa te bucuri de o experienta inedita a fumatului.

Un cartomizor pentru tigarile electronice slim DSE906 este echivalent cu 10 tigari traditionale, iar o baterie incarcata asigura 380-400 de inhalari.

Ce model de tigara electronica slim ti se potriveste? Intra pe te20.ro si descopera toate avantajele celor 3 modele de tigari electronice!

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele