Social

# oferte thassos # turism grecia #oferte grecia #grecia

Top destinatii grecesti, preferate de romani

V-ati planificat vacanta de vara? Daca nu, aflati ca in topul destinatiilor preferate de romani pentru raportul calitate-pret ramane si anul acesta Grecia. Insa nu doar insulele se afla pe lista destinatiilor, ci si cateva statiuni "noi", abia descoperite de romani. 

Din toate zonele Greciei promovate la noi rămân în top insulele Creta, Rodos, Zakynthos, Corfu și Kos. Însă vin din urmă destul de puternic noi destinații: insula Lefkada, Parga, insula Skiathos și Kamena Vourla. Vedeta absolută a anului trecut a fost insula Thassos și se pare că acest trend se va menține și în 2015, potrivit celui mai mare tour operator de vacanțe charter din piața autohtonă, Christian Tour.

Deși prețul mediu al unei vacanțe în Grecia nu a scăzut față de 2014, costul unui sejur e mai mic în primul rând datorită reducerilor Early Booking, încă valabile până la sfârșitul lunii aprilie sau, cel mult, până la jumătatea lunii mai. 

"Reducerile aplicate în perioada Early Booking pot fi mai mari decât anul trecut. Probabil de aceea în 2015 turiștii români au cumpărat mai multe vacanțe în general și mult mai devreme comparativ cu 2014. Totodată, ei au sesizat și profită de avantajele călătoriilor în grup. Până anul acesta, cererile de grup primite se refereau de obicei la două - trei familii, care nu se încadrau la un minimum necesar pentru oferte de grup, însă, pentru 2015, am început să primim cereri pentru grupuri de la 15 până la 250 de persoane. Merită totodată remarcat că turiștii români amatori de Grecia învață în fiecare an ceva nou și în fiecare an cer altă destinație sau alte hoteluri", a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea