Social

#cumparaturi #make-up #ghete #blugi #haine #paltoane

Top 5 preferinte ale romanilor in materie de haine si produse de infrumusetare

In tara noastra, interesul pentru tendintele din moda si frumusete este in continua crestere, arata statisticile. Astfel, la categoriile Fashion&Beauty, in primele doua luni ale toamnei, in top 5 cumparaturi efectuate de barbati se gasesc ghetele, camasile, blugii, gecile si ceasurile, in timp ce la femei, pe primele cinci pozitii se afla ghetele, cizmele, treningurile, paltoanele si trusele de make-up, conform datelor oferite de Okazii.ro.

In top 5 al judetelor din care se fac cele mai multe achizitii in categoria Fashion&Beauty se claseaza: Bucuresti – Ilfov, Constanta, Timis, Cluj si Iasi

Pentru a veni in ajutorul celor pasionati de aceste domenii de achizitie, Okazii.ro lanseaza un microsite dedicat acestei categorii de cumparatori, cu o structura intuitiva, fiind segmentat in functie de gen: femei/barbati/copii.

„Categoria Fashion&Beauty a inregistrat o crestere a valorii tranzactiilor de peste 39%, in primele 10 luni ale anului curent. In acest an am invatat din comportamentul si preferintele miilor de cumparatori pe care ii avem in fiecare zi, apoi am facut navigarea cat se poate de accesibila. Daca mai adaugam si faptul ca avem in paralel 2-3 campanii de reduceri pe diferite categorii, as spune ca OkaziiFashion e un jucator important in piata de fashion din Romania”, declara Adriana Ancuta, Manager Okazii.ro al categoriei Fashion.

Sursa foto: koreandoll.net


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea