Social

#sutiene #cele mai scumpe sutiene #lenjerie intima #Red Hot # Heavenly Star # Royal Fantasy

Top 4 cele mai scumpe sutiene din lume. Cel mai ieftin costa 10 milioane de dolari

Celebra casa de moda Victoria's Secret a dus sutienele pe cele mai inalte culmi ale extravagantei si luxului, creand de-a lungul timpului unele dintre cele mai scumpe piese de lenjerie intima din lume.

1. Red Hot

Cel mai scump sutien din lume se numeste "Red Hot", a fost purtat de Gisele Bundchen in 2001 si a fost estimat la suma de 15 milioane de dolari. "Bijuteria" creata de Victoria's Secret are incrustata 1.300 de pietre pretioase taiate manual si 300 de rubine thailandeze.



2. Heavenly Star

Sutienul "Heavenly Star", purtat in 2001 de Heidi Klum, este al doilea cel mai scump model din lume. Piesa de lenjerie a fost incrustata cu 1.200 de safire roz din Sri Lanka si diamante de 90 de carate si a fost estimata la suma de 12.5 milioane de dolari.



3. Very Sexy

Heidi Klum a purtat, in 2003, un sutien incrustat cu 6.000 de pietre prietioase si diamante excelsior de 70 de carate, in valoare de 11 milioane de dolari.


4. Royal Fantasy

A fost purtat de modelul Candice Swanepoel, in 2013, si a fost estimat la 10 milioane de dolari. Sutienul este batut cu 4.200 pietre pretioase, aur de 18 carate, iar in centrul lui a fost montat un rubin de 52 de carate.


Sursa foto: Livingpolo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea