Social

# dealeri autorizati #cumparare masini #germania #masini secondhand

Top 3 motive pentru care merita sa cumperi masini sh Germania de la dealeri autorizati

Atunci cand vrei sa achizitionezi o masina din Germania, ai cel putin 4 optiuni. Prima, si cea mai rara, este sa te deplasezi pana in tara de provenienta pe cont propriu, pentru a-ti aduce o masina. A doua, cea mai populara, este sa faci achizitia din pietele clasice de autoturisme.

A treia, pe acelasi nivel in popularitate, este sa cumperi direct de la persoane fizice, alti soferi care fac upgrade si isi vand actuala masina. Iar a patra optiune, cea mai recomandata: sa cumperi masini sh Germania de la dealeri auto. De ce este cea mai recomandata optiune? Descopera cele 3 motive si te vei convinge.

Dealerii auto iti pot aduce masini sh Germania pe comanda

Atunci cand te gandesti sa calatoresti pana in tara de origine a masinii, trebuie sa iei in calcul mai multi factori: factorul timp, factorul bani si factorul cunostinte. Deplasarea din partea ta in afara granitelor prespune o investitie semnificativa de timp, dar si costuri necesare pentru combustibil, cazare, mancare si asa mai departe. Cel mai probabil vei avea nevoie de cineva alaturi de tine, pentru ca fiecare dintre voi sa se intoarca acasa cu cate un autovehicul.

Scenariul in care tranzactiile auto merg instant in Germania este doar o utopie. Ai nevoie de experienta, abilitati de negociere si bune cunostinte tehnice, pentru a nu risca nimic. Dealerii auto le bifeaza pe toate si pot face tot acest proces in locul tau. In plus, inainte de a-ti preda masina, ii vor face o revizie tehnica avansata. Simplu!

De la dealerii auto poti cumpara masini sh Germania in rate

In momentul in care decizi sa cumperi direct de la persoane fizice care isi vand autoturismele, trebuie sa iei in calcul probabilitatea unei tranzactii rapide. Functioneaza principiul „primul venit, primul servit”, in care cel care are banii cash face tranzactia pe loc.

Presiunea de acest tip te poate impacta atat de mult, incat risti sa nu analizezi foarte bine masina, inainte de a face investitia. Mai mult, tranzactia nu are loc intr-un mediu controlat. Daca nu ai mai trecut prin acest proces sau nu esti la curent cu legislatia, poti fi foarte usor inselat. Dealerii auto, in schimb, nu numai ca iti ofera un mediu controlat al tranzactiei si 100% sigur, dar vin in intampinarea ta si cu posibilitatea de a achita in rate lunare. Prin parteneriatele cu finantatori, ai posibilitatea sa faci direct un contract de leasing auto.

Dealerii auto iti pot oferi indrumare, pentru a alege masina potrivita 

Este foarte posibil ca ceea ce cauti sa nu fie – intotdeauna – si ceea ce ai nevoie. Daca nu ti-ai aliniat asteptarile cu nevoile reale de achizitie, un dealer expert te va ajuta sa iti definesti obiectivele intr-un mod mai clar.

Te va ajuta sa descoperi ce anume ti se potriveste, analizand fiecare aspect al masinii: de la tipul de combustibil si consum, la dimensiunea masinii si functionalitatile ei tehnice. Asa sunt cei de la Auto-leasing.ro, o echipa de experti pasionati care actioneaza mereu in slujba clientilor sai. Ii ajuta sa isi calibreze asteptarile, le ofera posibilitatea sa achite prin leasing auto, aduc chiar si masini la comanda. Sunt recomandati – din toate punctele de vedere – de catre soferii care le-au calcat pragul. Chiar si virtual, pentru ca acum Auto-leasing.ro iti pune la dispozitie oferta in mediul online.

Date de contact

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea