Social

#Revelion romani #revelion romania #destinatii revelion

Unde isi petrec romanii Revelionul in tara

Valea Prahovei, Transilvania si Bucovina sunt cele mai cautate destinatii pentru petrecerea Revelionului, gradul de ocupare a unitatilor de cazare din statiunile romanesti fiind de aproape 100%, potrivit Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (FAPT).

 “De Revelion, aproape toate spatiile de cazare sunt ocupate. Nu prea mai sunt locuri de cazare, ceea ce este un lucru bun. Noi promovam vacantele in Romania, destinatiile romanesti. Locurile s-au vandut cu mult timp inainte. De exemplu, la anumite hoteluri nu mai sunt locuri din august, iar pentru Craciun s-a vandut toate pachetele inca din octombrie. Acesta este feedback-ul pe care il avem de la agentiile de turism”, a declarat presedintele FAPT, Corina Martin, pentru Mediafax.

„Inregistram un grad mare de ocupare turistica in destinatiile de vacanta romanesti, in aceasta perioada. Turistii romani s-au orientat mai mult, fata de alti ani, catre destinatiile romanesti de vacanta pentru a petrece sarbatorile de iarna”, a mai spus Corina Martin.

Sursa foto: officeholidays.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea