Social

#tony #cfr-roma #liga campionilor

Tony: Daca batem Roma, prindem Cupa UEFA, daca nu, la revedere

Tony a prefatat infruntarea de miercuri dintre CFR si AS Roma . Fotbalistul Clujului se afla in Germania, unde s-a operat la genunchi si va rata toate partidele care au mai ramas de jucat in 2008.

"Avem acasa ultima sansa cu Roma. Daca batem, putem prinde Cupa UEFA, daca nu, la revedere . Acum nu mai avem nimic de pierdut, suntem pe ultimul loc si trebuie sa dam totul in ultimele doua partide. Nu ma intereseaza ca Roma a batut pe Chelsea. Marti voi reveni la Cluj, iar miercuri seara voi fi in tribune pentru a-mi sustine colegii . E posibil sa fiu si-n galerie, ramane sa ma decid in ziua partidei. Colegii mei nu trebuie sa se teama de Roma, i-am batut la ei acasa, nu vad de ce nu am putea sa o facem la fel si in Gruia. Sper ca fanii sa fie alaturi de noi ca la ultimele partide. Problema noastra a fost ca am pierdut ambele partide cu francezii...."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea