Social

#tv #gripa porcina #gripa noua #toni tecuceanu

Toni Tecuceanu, de la Cronica Carcotasilor, a fost rapus de gripa noua

Actorul Toni Tecuceanu , colegul de echipa al "Carcotasilor" de la Prima TV, a incetat din viata marti, 5 ianuarie, in urma unor complicatii la plamani pe fondul infectiei cu virusul gripei noi si al unei pneumonii.

Tecuceanu este prima personalitate din Romania care cade victima gripei noi. Nascut pe 13 ianuarie 1972, Toni Tecuceanu a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda Organizatiei Natiunilor Unite inainte de a deveni actor, potrivit Realitatea.net.

Colaborarea cu " Cronica Carcotasilor " a durat mai mult de trei ani, timp in care Tecuceanu ii interpreta, de obicei, pe Adrian Nastase si Gigi Becali.

Actorul a fost internat la spitalul "Matei Bals" chiar in Ajunul Craciunului , unde doctorii au constatat infectia cu virusul AH1N1 .

"Cu totii ne dorim ca Toni sa treaca peste acest episod al vietii sale si sa revina, chiar daca pronosticul medicilor este foarte, foarte rezervat. Si inca ceva oameni buni: nu va jucati cu sanatatea voastra si nu nesocotiti boala, chiar daca pare banala, si nu vorbim aici doar de gripa porcina ci si orice alta afectiune care netratata poate ajunge intr-un punct din care cu greu va puteti intoarce!", scria Serban Huidu pe blogul personal in data de 30 decembrie 2009.

Cu experienta in teatru si film, Toni Tecuceanu a castigat premiul pentru cel mai bun actor in 2006, la Gala Tanarului Actor - HOP, pentru rolul "Lomeier" din spectacolul "Noapte araba", in regia Theodorei Herghelegiu.

El poate fi vazut si in filmul " Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata!" in rolul unui militian.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea