Social

#substante toxice #fitosanitare expirate #deseurile toxice

Tone de deseuri toxice, gasite la o firma din Arad

Comisarii Garzii de Mediu au descoperit peste doua tone de produse fitosanitare expirate si alte substante toxice in incinta unei firme din localitatea Vinga, judetul Arad.

Momentan, administratorul societatii este cercetat penal, iar anchetatorii au dezvaluit ca firma isi desfasoara activitatea in sectorul agricol, iar patron este un cetatean german in varsta de 48 de ani.

"S-a descoperit cantitatea de 2.273 litri si 11 kilograme de produse fitosanitare expirate si substante toxice. Administratorul avea obligatia sa ia masura eliminarii totale a acestora", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Camelia Tuduce.

Potrivit anchetatorilor, deseurile toxice au fost imediat ridicate si predate specialistilor, iar administratorul este cercetat penal pentru "neluare a masurilor de eliminare totala a substantelor si preparatelor periculoase, care au devenit deseuri si detinere de substante toxice fara drept".

Sursa foto: adevarul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea