Social

# prognoza meteo septembrie #vremea in septembrie #prognoza meteo #temperaturi #ploi #vremea # prognoza meteo pe o luna

Toamna si-a intrat rapid in drepturi! Ce temperaturi ne asteapta in urmatoarele patru saptamani si unde va ploua

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 5 septembrie – 3 octombrie 2022. In aceste interval, potrivit meteorologilor, sunt anuntate ploi cu precadere in prima parte a intervalului. Temperaturile vor fi apropiate de cele normale perioadei.

Iata cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani, potrivit ANM.

Saptamana 05 – 12 septembrie

Valorile termice se vor situa usor peste cele specifice acestei saptamani, in extremitatea de vest a tarii, iar in rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile vestice, nordvestice si centrale, iar in rest va avea o tendinta spre deficit. 

Saptamana 12  – 19 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi in general excedentare in majoritatea regiunilor, dar mai ales in cele estice, nordice si centrale. 

Saptamana 19 – 26 septembrie 

Temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul intregii tari. 

Saptamana 26 septembrie – 3 octombrie 

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada vor fi in general apropiate de cele normale, in cea mai mare parte a tarii. 

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea