Social

#ploi #toamna #meteo #vreme

Toamna isi intra in drepturi: val de aer rece peste Romania

Vesti proaste de la meteorologi! Toamna incepe sa isi intre in drepturi. Un val de aer rece trece peste tara noastra, iar de miercuri temperaturile vor scadea.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploi si furtuni in 16 judete. Avertizarea este valabila de marti, ora 13.00, pana miercuri, 4 septembrie, ora 10.00. Potrivit ANM, in intervalul 03 septembrie, ora 13 – 04 septembrie, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat, la inceput in zona Carpatilor Orientali si in Moldova, apoi local si in Transilvania. Vor fi averse torentiale, intensificari ale vantului, vijelii, frecvente descarcari electrice si grindina. in intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp si izolat 50...60 l/mp.

Din weekend se intoarce insa caldura. De saptamana viitoare, maximele vor ajunge la nivelul normal pentru aceasta perioada, conform prognozei pentru urmatoarele doua saptamani, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea