Social

#conditii meteo #meteo #toamna #starea vremii #temperaturi weekend #vreme toamna

Toamna in toata regula. Iata cum va fi vremea in weekend!

Temperaturile se mentin si in urmatoarele zile sub media valorilor termice normale pentru aceasta perioada, semn ca toamna s-a instalat temeinic in toata tara. O parte din regiunile Romaniei va fi afectata de precipitatii, care pot depasi local si 20 de litri pe metru patrat.

Vineri, inregistram temperaturi de 15 pana la 19 grade in majoritatea regiunilor tarii pe fondul unui cer innorat. Mult mai frig va fi in zona de nord a Moldovei, unde mercurul din termometre va cobori pana la 11 grade Celsius. Sanse mari de ploaie in Banat, Crisana si Maramures.

Sambata, ploile raman prezente in nordul si nord-vestul tarii, iar cativa nori de ploaie vor traversa si cerul Dobrogei. Temperatura va creste usor cu 1-2 grade Celsius in restul tarii. 18 grade Celsius in Bucuresti si Galati si 17 grade in Timisoara si Craiova.

Duminica, se opresc ploile in majoritatea regiunilor, dar valorile termice inregistrate in timpul zilei raman tot sub pragul de 20 de grade Celsius. Temperaturile nocturne vor inregistra o scadere drastica coborand pana spre 0 grade in depresiunile din centrul tarii si vor atinge valori de 5-6 grade Celsius in restul regiunilor.

Sursaa foto: wallpapersfor.me

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea