Social

#camera deputatilor #senat #mircea toader #cristian radulescu

Toader si Radulescu, in continuare lideri de grup la Camera Deputatilor si Senat

Mircea Toader si Cristian Radulescu raman lideri de grup la Camera Deputatilor si la Senat, a declarat, duminica, presedintele PDL, Vasile Blaga, la finalul sedintei conducerii partidului cu grupurile parlamentare.

"Am cazut de acord ca ne mentinem liderii de grup, pe domnul Mircea Toader in Camera Deputatilor si pe domnul Radulescu in Senat", a declarat Vasile Blaga, citat de Antena 3.

Totodata, presedintele PDL a anuntat ca propunerile pentru conducerea Birourilor Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului vor fi facute de catre parlamentarii formatiunii, fara ca validarea in conducerea partidului sa mai fie necesara.

Vasile Blaga a mentionat si ca grupurile parlamentare vor completa Birourile Permanente atat in Camera Deputatilor, cat si in Senat.

"Am lasat la latitudinea grupurilor parlamentare sa isi nominalizeze oamenii si pe urma vom valida aceste nume in Birou, si nu invers. Am schimbat putin lucrurile, am incredere in colegi ca vor gasi cele mai bune variante", a afirmat presedintele PDL.

Foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea