Social

#plamani afectati #covid #coronavirus #titi aur #stare grava #oxigen

Titi Aur, in stare grava. Plamanii afectati in proportie de 30%. Nu poate respira fara masca de oxigen

Pilotul de raliu Titi Aur  a fost internat in spital dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Pilotul se afla internat la Spitalul ''Elena Beldiman'' din Barlad si are nevoie de masca cu oxigen pentru a respira.  

 

”Nu ma simt foarte bine, nu pot respira fara masca, si acum am oxigen la nas, niste tubulete. Incerc sa vorbesc putin cu dumneavoastra, sper ca nu prea mult, pentru ca ma apuca tusea daca vorbesc prea mult. Sunt internat de joi, am fost depistat duminica, am primit tratament acasa pentru ca nu aveam afectat plamanul, la toate controalele facute duminica, dar joi am avut probleme, dificultati cu respiratia si am venit la spital. La computerul tomograf s-a vazut ca ambii plamani sunt afectati in proportie de 30%, ceea ce inseamna deja grav. 85% dintre pacientii COVID nu au plamanii afectati si pot fi tratati acasa, bineinteles, tot sub supravegherea medicului.

Eu fac parte din cei 15% de ghinionisti, cu plamanii afectati, ceea ce inseamna internare obligatorie, tratament intensiv si urmarite toate analizele”, a povestit Titi Aur, pentru antena3.ro.

Sursa foto: playtech.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea